maanantai 14. heinäkuuta 2008

Tony Stereo's XXL aloitti BassoTV:ssä


Tony Stereon luotsaama XXLarge on hiphop-makasiiniohjelma, jossa Sterkkabeibe ravaa ympäri Suomea kaikenmaailman kissanristiäisissä todellisia hoppipäitä etsimässä. Musiikkipuoli ei varmastikaan jätä ketään kylmäksi, sillä koko tuotantokauden musiikillisesta tuotannosta vastaavat Suomen kovimpiin tuottajiin lukeutuvat DJPP, TK, Sakke ja Deeks.

- basso.fi

"Tony Stereo on Helsingin yöelämän keskeisin henkilö ja yksi halutuimmista ukkomiehistä koko valtakunnassa. Mies on loistanut kaikessa mihin on elämässään ryhtynyt ja tällä hetkellä "Stereomiehen" kiikareissa häämöttää raha, naiset ja valta. Liike-elämässä mies tunnetaan suurena visionäärinä ja rikkaana. Koulutusta on kertynyt niin kaduilta, salongeista kuin lukiostakin. Artistina Tony Stereo pysyttelee tiukasti kahdessa aiheessa: naiset, raha ja valta. Tony on heikkona kauneusihanteet täyttäviin naisiin ja rahan tuomaan valtaan. Hänen elämänsä ei kuitenkaan ole pelkkää pintaa vaan mies on käynyt taistelua ihmisoikeuksien puolesta toukokuusta 2007 asti. Vielä tänäkin päivänä Tonyn tililtä kilahtaa kuukausittain femma Amnestyn kirstuun."

Näin kirjoittaa mies itse myspace-sivuillaan. Itse henkilökohtaisesti olen kuullut aikaisemmin miehestä ainoastaan muutamassa feat-biisissä, esim Pyhimyksen kanssa toteutettu "Helvetin kaupunki".

Suosittelen kuitenkin siis tutustumaan tuohon kaverin uuteen XXL-projektiin. Satiiri ja tilannekomiikka on jotain lähes hulvatonta, yhdistettynä miehen priceless-ilmeisiin.

http://www.basso.fi/televisio.php

Ei kommentteja: