torstai 3. heinäkuuta 2008

Lihava Joe käväisi mestoilla

Fat Joe a.k.a. Joe Crack has left the Finland. Mies ehti viettää Helsingissä reilut kaksi päivää ja se aika riitti hänelle jättää iso jälkensä myös paikalliseen skeneen, mm. nujakoimalla Baarikärpäsessä keikkaa edeltäneenä iltana, käväisemällä Basso-radion haastattelussa ja vielä paikallisessa Turnin Pointissa nimmareita kirjoittelemassa.

Itse keikkaa varjostivat promoottorien sekoilut. Alunperin RHS Promotions piti olla tapahtuman isäntä ja paikkana Studio 51 Helsingissä. Sittemmin paikka vaihtui ymmärtääkseni huonon lipunmyynnin takia Lahden Divaan. Tämän jälkeen RHS jäi ulos kelkasta ja European Agent otti homman haltuun 5 päivän pikahälytyksellä. Keikka silti saatiin pystyyn ja populaa oli Nosturin alakerran verran.

Show oli viihdyttävä. Pakolliset Big Pun läpät kuultiin ja miehen hittejäkin oli setissä kiitettävästi, mm. New York ja Lean Back. Enemy remix ja That white olivat mukavia bonuksia. Setin pituus ei ollut päätä huimaava, mutta ottaen huomioon alkuperäisen paikan ja lippujen hinnan yhdistettynä väen määrään, ihan normaali setti mielestäni nykypäivänä jenkki-artistilta.

Paikalta bongattuja "skeneläisiä": Uniikki, Tasis, Mista S, Brandon, Roitzu, Greedy, Jii-Jii, Max C, Pikku G ja Thomas Puha. Ainakin nämä kyseiset herrat olin jossain vaiheessa iltaa huomaavinani mestoilla.

Mutta näitä lisää. Isojen kaverien tuonti Suomeen siis jatkuu. Snoop ja Cube seuraavina. Whos next? Mitä veikkaat?

Ei kommentteja: